Min annerledeshet, min styrke!

Det handler om å sette seg bak rattet, ta styringen og gjøre utfordringer til dine muligheter. Det handler om relasjoner, mennesker og kulturer i endring. Det handler om meg, og kanskje til og med om deg. 

Den 25.april kl 16.30 er det lansering av min bok – Min annerledeshet, min styrke. Det er en personlig bok, om min reise i livet. Det er ikke en biografi, men en historie om noen veiskiller i mitt og min fars liv.

CappelenDamms presentasjon av boken.

I denne åpne og ærlige boka viser Loveleen Rihel Brenna grepene hun har tatt på veien mot selvstendighet. Hun utforsker begrepet identitet og viser hvordan hun selv har gjort to ulike kulturer til én – sin egen.  Annerledeshet er i dag blitt hennes identitet, styrke og normaltilstand.

Hun forteller om oppvekst i et minoritetsmiljø, arrangert ekteskap og skilsisse og om sin modningsprosess, og hun viser både hva det koster og hva man kan vinne på å utfordre andres – og egne – grenser og definisjoner på kultur og identitet. Røtter og identitet ligger ikke alltid i hudfarge og religion, men også i kjønn, utdannelse og samfunnslag. Hun mener at vellykket integrering krever innsats og åpenhet fra hver enkelt av oss. Utfordringen er bare å gi hverandre retten til å definere seg selv, fordi man selv bærer nøkkelen til eget liv. 
Motivasjonskurs

Klart du kan! Gjør din drøm til din virkelighet!

«Du kjenner kanskje dine begrensninger, men hva vet du til dine muligheter?»

Som minoritetsjente vokste jeg opp i en virkelighet hvor det var mye fokus på «begrensninger» – og dette fokuset ble en slags betongvegg mellom meg og min suksess. Inntil jeg ble «arkitekten» i mitt eget liv.

Jeg har kommet igjennom betongvegger, knust glasstak og sett mulighetenes speil. Mine valg og strategier er universelle. Jeg viser deg og dine ansatte «min verktøykasse» jeg har brukt for å lede meg selv, og i arbeidslivet.

Jeg bruker min personligereise for å synliggjøre hvordan du og dine medarbeidere kan realisere mål, drømmer og ambisjoner.

Målet med motivasjonskurset:

Økt arbeidsglede, trivsel, personalutvikling, fellesskapsbygging, måloppnåelse og motiverte arbeidstakere og leder.

Ønsker du å bestille kurs, send mail til  loveleen@seema.no

Bestill boken her: http://www.cappelendamm.no/main/Katalog.aspx?f=10109&isbn=9788202370633

Legg igjen en kommentar

Filed under Ledelse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s